Η ομιλία του Νεκτάριου Σαρτζετάκη στη WebWorldExpo 2016

Image

DSC02144-1_low

Στο συνέδριο της WebWorldExpo 2016 και συγκεκριμένα στην ενότητα Digital Advertising συμμετείχε ο διευθύνων σύμβουλος της nemo online, Νεκτάριος Σαρτζετάκης. Στην ομιλία του στους συνέδρους ο κ. Σαρτζετάκης αναφέρθηκε στα μοναδικά οφέλη της πλατφόρμας τόσο για τους διαφημιζόμενους όσο και για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ήδη και μόλις μερικές ημέρες μετά το λανσάρισμα της υπηρεσίας την πλατφόρμα BUYADSRADIO υποστηρίζουν περισσότεροι από 20 ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλη την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα ο κ. Σαρτζετάκης στάθηκε στην καθολική αποδοχή του ραδιοφώνου που γνωρίζει από το κοινό αλλά και στις αντίστοιχες, με γνωστούς online τρόπους προβολής, δυνατότητες γεωγραφικής στόχευσης κοινού που προσφέρει, τονίζοντας ότι η ραδιοφωνική προβολή μπορεί να πλαισιώσει άριστα το mix το σύνολο των μέσων προβολής που χρησιμοποιεί μια επιχείρηση. Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας BUYADSRADIO.com είναι πλέον εύκολο το ραδιόφωνο να ενταχθεί σε όλα τα digital διαφημιστικά πλάνα κάθε πελάτη, ανεξαρτήτως μεγέθους, αφού αρκεί μια σύνδεση στο Internet και λίγο λεπτά προκειμένου ο κάθε επιχειρηματίας ή social & search marketing expert να προγραμματίσει και τη ραδιοφωνική προβολή, μια δυνατότητα που μέχρι σήμερα δεν ήταν εφικτή.

DSC02129-1_low

Ειδικότερα μέσα από την BUYADSRADIO.com, μέσω της οποίας ο διαφημιζόμενος μπορεί να αποκτήσει μια συνολική εικόνα της ραδιοφωνικής αγοράς και να ολοκληρώσει το διαφημιστικό του πλάνο μέσα σε ελάχιστα λεπτά, χωρίς να δαπανάει επιπλέον πόρους (ανθρώπινο δυναμικό, ώρες εργασίας).  Ιδιαίτερα το τελευταίο αυτό χαρακτηριστικό είναι εκείνο που καθιστά την πλατφόρμα ιδανική λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

Το BUYADSRADIO.com στην WebWorldExpo 2016

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις δυνατότητες και ευκαιρίες προβολής που προσφέρει η πλατφόρμα BUYADSRADIO.com είχαν οι επισκέπτες της έκθεσης WebWorldExpo 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο το προηγούμενο σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου.

 

Η νέα πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία BUYADSRADIO προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα ραδιοφωνικής προβολής χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, αυτοματοποιημένα, με απόλυτο έλεγχο κόστους, όταν και για όσο χρόνο επιθυμείτε.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της WebWorldExpo 2016, o διευθύνων σύμβουλος της nemo
online, Νεκτάριος Σαρτζετάκης, συμμετείχε και στο συνέδριο και συγκεκριμένα στην ενότητα Digital Advertising, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι. Στην ομιλία του στο κοινό ο κ. Σαρτζετάκης αναφέρθηκε στα μοναδικά οφέλη της πλατφόρμας τόσο για τους διαφημιζόμενους όσο και για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στην καθολική αποδοχή του ραδιοφώνου που γνωρίζει από το κοινό αλλά και στον τρόπο με τον οποίο μία ραδιοφωνική προβολή μέσα από την πλατφόρμα θα μπορούσε να πλαισιώσει το mix των μέσων προβολής μιας διαφημιζόμενης επιχείρησης.

BUYADSRADIO.com: η διαφήμιση στο ραδιόφωνο είναι εύκολη και γρήγορη!

Πρόσκληση : Σας περιμένουμε στο Ζάππειο αυτό το Σαββατοκύριακο!

webworldexpo

Με την ηλεκτρονική πλατφόρμα BUYADSRADIO.com η διαφήμιση της επιχείρησής σας στο ραδιόφωνο γίνεται εύκολα και γρήγορα. Τώρα, μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, αυτοματοποιημένα, με απόλυτο έλεγχο κόστους, όταν και για όσο χρόνο επιθυμείτε.

Αυτό το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 θα συμμετέχουμε στην έκθεση Web World Expo, στο Ζάππειο Μέγαρο στο περίπτερο 13 (από τις 11:00 έως τις 20:00).

Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά  για το πώς μπορείτε να προβάλετε την εταιρία σας στο ραδιόφωνο. Επιπλέον, με την επίσκεψή σας μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς μας : 20% έκπτωση στο  ραδιοφωνικό σας πρόγραμμα!

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο 800 300 3909 (δωρεάν κλήση) ή στο 210 6105805 ή στείλτε μας email στο  sales@buyadsradio.com.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ με την επίδειξη της business card σας, εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε πρόσκληση δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

 

Με εκτίμηση,

BUYADSRADIO.com

 

Πληροφορίες για την έκθεση

Η Web World Expo είναι η μόνη μαζική διοργάνωση για την ψηφιακή τεχνολογία και τις υπηρεσίες παρουσίας στο internet με ολοκληρωμένες λύσεις ανάπτυξης για επιχειρήσεις  από όλους τους κλάδους της οικονομίας όλων των μεγεθών όπως: Τουριστικές επιχειρήσεις, Εξαγωγικές επιχειρήσεις, e-shops, κ.α