Ραδιοφωνική και Digital Διαφήμιση: Η ισχύς εν τη ενώσει

Η συνεργασία παραδοσιακών και ψηφιακών Μέσων διαφήμισης είναι το κλειδί για την επίτευξη των στόχων μιας επιχείρησης. Όμως ο σχεδιασμός, η φιλοσοφία, το κόστος και η παρακολούθηση μιας διαφήμιση στα σύγχρονα και στα παραδοσιακά Μέσα (ραδιόφωνο, τηλεόραση κλπ.) διαφέρουν ριζικά και αυτό οδηγεί τις περισσότερες επιχειρήσεις να απορρίπτουν τα μεν ή τα δε. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν παρ’ όλ’ αυτά ότι το πιο ιστορικό από τα παραδοσιακά Μέσα, το Ραδιόφωνο, διατηρεί τη δυναμική του στις προτιμήσεις του κοινού για ενημέρωση, ενώ θετικές είναι και οι προβλέψεις για τη δυναμική του ως διαφημιστικό Μέσο για τα επόμενα χρόνια. Η δυναμική του Ραδιοφώνου, όπως αποτυπώνεται στα παραπάνω ευρήματα, κατέστη εφικτή με την πλήρη ένταξη του ραδιοφώνου στις σύγχρονες mobile συσκευές, με τη δημιουργία εφαρμογών ακρόασης ραδιοφωνικών σταθμών και τη ζωηρή online παρουσία των περισσότερων ραδιοφωνικών σταθμών, από όπου κι αν εκπέμπουν. Έτσι, στο εξωτερικό, τα σύγχρονα E-Shops διεξάγουν υποσχόμενες έρευνες για να συνδυάσουν τη δύναμη του ραδιοφώνου στις τοπικές κοινότητες, με την αποτελεσματικότητα των ψηφιακών Μέσων διαφήμισης. Με απλά λόγια, ενώνουν τη δύναμη της Ραδιοφωνικής και της Digital διαφήμισης για να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις τους.

Γιατί Ραδιόφωνο και Digital συνεργάζονται ιδανικά;

Τα πλεονεκτήματα της digital διαφήμισης είναι γνωστά στις περισσότερες επιχειρήσεις. Έχει μικρό κόστος εκκίνησης και υλικών, προσφέρει αυτοματοποιημένα εργαλεία παρακολούθησης της πορείας της διαφήμισης και ασύγκριτες δυνατότητες στόχευσης. Όμως, τα περισσότερα εργαλεία digital διαφήμισης λειτουργούν με μοντέλα πλειστηριασμού για τις πιο αποδοτικές θέσεις διαφήμισης. Έτσι, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τα e-shops έχουν να αντιμετωπίσουν έναν δυσβάσταχτο ανταγωνισμό και αναζητούν τρόπους εναλλακτικούς τρόπους για να προσεγγίσουν τους πελάτες τους.

Η Ραδιοφωνική διαφήμιση είναι αυτή τη στιγμή ο πιο σύντομος, έξυπνος και αποδοτικός τρόπος για να αυξήσει μια επιχείρηση τη δύναμη και την επιρροή της διαφήμισης της, με λογικό κόστος. Από τη μια πλευρά, το ραδιόφωνο μπορεί να προσεγγίσει τους πιθανούς πελάτες μιας επιχείρησης τις στιγμές που κανένα ψηφιακό μέσο δε θα τα καταφέρει: στις μετακινήσεις τους με το αυτοκίνητο τους ή στα Μέσα Μεταφοράς, στις βόλτες τους, ενώ γυμνάζονται, ενώ κάνουν shopping. Συνεπώς, η διαφήμιση στο ραδιόφωνο έχει περισσότερες πιθανότητες να ακουστεί από τους πελάτες μιας επιχείρησης και μάλιστα τις ώρες που κανένα άλλο μέσο δεν μπορεί να τους προσεγγίσει.

Όμως, όπως αναφέραμε πιο πάνω, το ραδιόφωνο βρίσκεται πλέον σε όλες τις mobile συσκευές που χρησιμοποιεί το κοινό μιας επιχειρήσεις. Και σε αυτό το σημείο αναδεικνύεται και η ισχύς της συνεργασίας των δύο μέσων. Οι πελάτες μιας επιχείρησης μπορούν να ακούσουν τη διαφήμιση της στο ραδιόφωνο και άμεσα να την αναζητήσουν με το όνομα της στο Internet και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με απλά λόγια, κάθε επιχείρηση μπορεί να κερδίσει μέσα από το ραδιόφωνο και digital προβολή, άμεσα, γρήγορα και με ανταγωνιστικό κόστος!

Ραδιοφωνική Διαφήμιση στην Ελλάδα με το BUYADSRADIO.com

Το BUYADSRADIO.com είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που ταιριάζει γάντι στη φιλοσοφία, τη λειτουργία και τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Έχει απεριόριστες δυνατότητες στόχευσης! Από την digital πλατφόρμα του BUYADSRADIO.com διαφημίζεστε στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλη την Ελλάδα. Έτσι μπορείτε να στοχεύσετε πανελλαδικά ή τοπικά, σε ένα ή περισσότερα ραδιόφωνα.

Βρίσκεται online! Έχετε πρόσβαση στο BUYADSRADIO.com από κάθε υπολογιστή που συνδέεται με το Internet.

Βασίζεται στις αρχές που γνωρίζετε! Προγραμματίζετε μόνοι σας τη διαφήμιση του e-shop σας σε ένα γνώριμο για εσάς περιβάλλον, βασισμένο στις αρχές του programmatic advertising στο οποίο στηρίζονται και όλες οι πλατφόρμες online διαφήμισης που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα της επιχείρησης σας.

Όλα γίνονται αυτοματοποιημένα! Από την εγγραφή, τον προγραμματισμό της διαφήμισης μέχρι και την τελική τιμολόγηση δεν χρειάζεται να αναλωθείτε ούτε σε μια περιττή επικοινωνία.

Τώρα η Ραδιοφωνική Διαφήμιση ακόμη πιο εύκολη!

Τώρα είναι ακόμη πιο εύκολο για κάθε επιχείρηση να διαφημιστεί στο ραδιόφωνο με τα ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ από το BUYADSRADIO.com!

Με ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ εξοικονομείτε ακόμη περισσότερο χρόνο στη ραδιοφωνική διαφήμιση της επιχείρησης σας. Σε κάθε πακέτο έχουμε προεπιλέξει για εσάς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τον αριθμό των μεταδόσεων σε κάθε σταθμό και έχουμε υπολογίσει το τελικό κόστος για την επιχείρηση σας.

Επιπλέον, για πολλά από τα ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ σας κάνουμε ΔΩΡΟ τη δημιουργία του ραδιοφωνικού σας σποτ!

Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα έτοιμα πακέτα ραδιοφωνικής διαφήμισης κάνοντας κλικ εδώ.

Μάθετε πώς μπορείτε να ενισχύεστε τη διαφημιστική σας παρουσία!

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την προβολή της επιχείρηση σας στο ραδιόφωνο, στα τηλέφωνα:

8003003909 (χωρίς χρέωση)

2106105805 (αστική χρέωση)

ή μέσω e-mail στο: support@BUYADSRADIO.com