Στην εορταστική περίοδο η Ραδιοφωνική Διαφήμιση δεν έχει αντίπαλο

Η εορταστική περίοδος έχει ξεκινήσει! Στους δρόμους, στα καταστήματα και στο ραδιόφωνο γιορτινές μουσικές, ευχές και προσφορές δίνουν τον παλμό και ανεβάζουν τη διάθεση! Αυτή είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου αλλά και η πιο σημαντική για όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις. Και το ραδιόφωνο είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής.

Έχει αποδειχθεί ότι οι καταναλωτές ξοδεύουν μεγαλύτερα ποσά όταν ακούν την αγαπημένης τους εορταστική μουσική. Και καθώς το ραδιόφωνο είναι το Μέσο που είναι χρονικά πιο κοντά στη στιγμή της αγοράς, μουσικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις που ακούγονται πριν την αγορά (στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στη διαδρομή προς τα καταστήματα) επιδρούν στις αποφάσεις των καταναλωτών.

Στην Ελλάδα, στη διάρκεια μιας εβδομάδας, συντονίζονται στο ραδιόφωνο 8 στους 10 Έλληνες και μέσα στις γιορτές αυτός ο αριθμός αυξάνεται, καθώς τα γιορτινά προγράμματα ακούγονται από όλες τις ηλικίες, κάθε ώρα της ημέρας. Αυτές οι συνθήκες δημιουργούν την ιδανική ευκαιρία για κάθε επιχείρηση να ακουστεί στους ακροατές όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα από τους σταθμούς που θα επιλέξει. Μάλιστα, δεδομένου ότι οι ραδιοφωνικοί ακροατές είναι πιστοί, μια επιχείρηση μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να αξιοποιήσει σταθμούς που συνήθως δε θα επέλεγε να διαφημιστεί και έτσι να επεκτείνει την εμβέλειά της.

Εκτός αυτού, η εορταστική περίοδος είναι η εποχή του χρόνου που πολλοί καταναλωτές επιστρέφουν στον τόπο καταγωγής τους, αγοράζουν δώρα και αγαθά και τονώνουν την τοπική οικονομία. Έτσι και οι τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν την τιμητική τους, συντροφεύοντας ένα μεγαλύτερο πλήθος από ακροατές κάθε στιγμή της ημέρας.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος και το είδος της επιχείρησης σας και την περιοχή που αυτή βρίσκεται, η ραδιοφωνική διαφήμιση εγγυημένα θα τονώσει την κίνηση και τις πωλήσεις σας αυτές τις γιορτές.

Μόνο με τη ραδιοφωνική διαφήμιση θα πετύχετε:

  • Να αυξήσετε κατακόρυφα το πλήθος του κοινού που διαφημίζεστε, με λογικό κόστος
  • Να γίνουν ανάρπαστες οι προσφορές σας, αφού ακούγονται περισσότερο και πιο συχνά
  • Να ακούγεται ΜΟΝΟ η επιχείρησή σας τις κρίσιμες στιγμές πριν αποφασίσουν οι πελάτες σας για τις αγορές τους

Και τώρα, η ραδιοφωνική διαφήμιση είναι προσιτή για κάθε επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα, χάρη στο BUYADSRADIO.com.

Με τα πρωτοποριακά Έτοιμα Πακέτα Ραδιοφωνικής Διαφήμισης του BUYADSRADIO.com, η αγορά ραδιοφωνικής διαφήμισης γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Οι διαφημιζόμενοι επιλέγουν ένα έτοιμο πρόγραμμα ραδιοφωνικής διαφήμισης, με προεπιλεγμένο αριθμό μεταδόσεων σε ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας. Και για λίγο καιρό ακόμη το BUYADSRADIO.com κάνει ΔΩΡΟ τα έξοδα δημιουργίας του ραδιοφωνικού σποτ για κάθε νέο διαφημιζόμενο!

Κερδίστε το στοίχημα των φετινών γιορτών, με περισσότερους πελάτες και κέρδη για την επιχείρηση σας! Διαφημιστείτε στο ραδιόφωνο με το BUYADSRADIO.com!

Επικοινωνήστε για οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την προβολή της επιχείρηση σας στο ραδιόφωνο, στα τηλέφωνα:

8003003909 (χωρίς χρέωση)

2106105805 (αστική χρέωση)

ή μέσω e-mail στο: support@BUYADSRADIO.com