Το Ραδιόφωνο η ιδανική λύση για διαφήμιση και την περίοδο του Πάσχα

Με τους κατοίκους των πόλεων να περνούν το Πάσχα στους τόπους καταγωγής τους, η ραδιοφωνική διαφήμιση προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες, τόσο για τις τοπικές επιχειρήσεις όσο και για τα e-shops.

 

Η έξοδος του Πάσχα πρόβλημα για τις επιχειρήσεις

Το Πάσχα είναι η εορταστική περίοδος που οι Έλληνες περνούν παραδοσιακά στην επαρχία, στις πόλεις και τα χωριά καταγωγής τους. Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία από την περσινή Πασχαλινή έξοδο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου τουλάχιστον 260.000 οχήματα εγκατέλειψαν τα δύο αυτά αστικά κέντρα, χωρίς να συνυπολογίζεται ο αριθμός των επιβατών που εγκατέλειψαν τις πόλεις αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά. Παράλληλα, το Πάσχα του 2016 ο τζίρος της αγοράς ήταν σαφέστατα μειωμένος σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Βασίλη Κορκίδη.

Αν τα στοιχεία αυτά είναι ενδεικτικά του κλίματος που θα επικρατήσει και φέτος το Πάσχα, γίνεται ακόμη πιο σημαντικό για τις επιχειρήσεις να ανακαλύψουν έξυπνους τρόπους να διαφημιστούν και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Παράλληλα, οι επαρχιακές πόλεις πρόκειται να δεχθούν χιλιάδες επισκέπτες, γεγονός που συνιστά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις τοπικές επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις και τους τζίρους τους. Συνεπώς το ζήτημα της έξυπνης και αποτελεσματικής διαφήμισης είναι κομβικής σημασίας και γι’ αυτές.

 

Η Ραδιοφωνική διαφήμιση έχει τις λύσεις!

Η Ραδιοφωνική διαφήμιση έχει τη λύση και αυτό το Πάσχα για τις επιχειρήσεις, καθώς παρέχει ασύγκριτα πλεονεκτήματα.

1.Η Ραδιοφωνική διαφήμιση παίζει non-stop στη διάρκεια της Πασχαλινής εξόδου

Όπως ήδη αναφέρθηκε, περισσότερα από 250.000 οχήματα εκτιμάται ότι θα εγκαταλείψουν τις μεγάλες πόλεις, χωρίς να υπολογίζουμε και τους επιβάτες που θα κινηθούν με τρένο. Το ραδιόφωνο είναι το μόνο μέσο που παίζει δωρεάν, χωρίς διακοπή και με εξαιρετική λήψη στο μεγαλύτερο ποσοστό του εθνικού οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου. Ειδικά μάλιστα για τους οδηγούς που θα κάνουν πολύωρες διαδρομές, το ραδιόφωνο είναι σταθερός σύντροφος στην οδήγηση. Και μόνο αυτό το γεγονός καθιστά τη ραδιοφωνική διαφήμιση την κορυφαία επιλογή για την επιχείρηση σας.

Σε αυτό το σημείο μπορεί να αναρωτηθείτε: «Όμως, πώς θα καταφέρω να ακούγεται η διαφήμιση μου σε διαφορετικούς σταθμούς και νομούς της Ελλάδας από όπου περνάνε οι πιθανοί πελάτες μου;».

Το BUYADSRADIO.com, έχει τη λύση! Με ένα ραδιοφωνικό δίκτυο περισσότερων από 70 ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα, η διαφήμιση σας μπορεί να ακούγεται σε σταθμούς σε όλη τη διαδρομή των πελατών σας από την πόλη τους έως την πόλη που δραστηριοποιήστε! Και το καλύτερο; Μπορείτε μόνοι σας, από τον υπολογιστή σας, να προγραμματίσετε τη διαφήμιση σας, χωρίς να χρειαστεί να μιλήσετε με κανένα από τα ραδιόφωνα που θα παίξει η διαφήμιση σας!

Δεν υπάρχει άλλη υπηρεσία στην Ελλάδα  που μπορεί να σας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

2.Οι πελάτες σας ακούν τα τοπικά ραδιόφωνα όλες τις ημέρες του Πάσχα

Οι αποστάσεις στην επαρχία είναι κατά κανόνα μεγαλύτερες απ’ ότι σε μια πόλη. Οπότε οι πελάτες σας οδηγούν περισσότερο και κατά συνέπεια ακούν περισσότερο ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο τους. Η διαφήμιση σας συνεπώς λαμβάνει μεγαλύτερη προβολή και προσοχή – δύο στοιχεία που είναι απαραίτητα για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

Την ίδια στιγμή όμως, το ραδιόφωνο είναι συντροφιά και στο γιορτινό τραπέζι και στο γλέντι της Κυριακής του Πάσχα, ειδικά στην επαρχία, όπου οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρο στην ύπαιθρο. Το ραδιόφωνο είναι το μόνο μέσο που εκπέμπει ποιοτικά, συνεχώς και χωρίς κόστος στην ύπαιθρο. Έτσι, όταν οι ανταγωνιστές θα αναζητούν τους πελάτες τους σε άλλα μέσα, η δική σας επιχείρηση θα γίνεται γνωστή και θα συντροφεύει φέτος τους υποψήφιους πελάτες σας σε κάθε εορταστική στιγμή τους.

Ίσως σε αυτό το σημείο να αναρωτιέστε: «Ναι, αλλά το κόστος δεν είναι μεγάλο για τη ραδιοφωνική διαφήμιση;».

Όχι, η Ραδιοφωνική Διαφήμιση δεν έχει πλέον μεγάλο κόστος! Στο BUYADSRADIO.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα πακέτα διαφήμισης σε τιμές που ικανοποιούν και τις πιο μικρές επιχειρήσεις. Μπείτε και ανακαλύψτε τα! Η εγγραφή είναι δωρεάν!

Ανάσταση τζίρου και πωλήσεων

Μην ψάχνετε άλλες λύσεις για τη πασχαλινή διαφήμιση της επιχείρηση σας. Με το BUYADSRADIO.com μπορείτε να προσεγγίσετε τους υποψήφιους πελάτες σας κάθε στιγμή των Πασχαλινών διακοπών τους, από την έναρξη της εξόδου, μέχρι το γιορτινό τραπέζι και το ταξίδι της επιστροφής. Και όλα αυτά με την ίδια ευκολία που θα προγραμματίζατε την online διαφήμιση σας και με ανταγωνιστικό κόστος. Μην το σκέφτεστε άλλο!

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την προβολή της επιχείρηση σας στο ραδιόφωνο, στα τηλέφωνα:

8003003909 (χωρίς χρέωση)

2106105805 (αστική χρέωση)

ή μέσω e-mail στο: support@buyadsradio.com