Το BUYADSRADIO.com στην WebWorldExpo 2016

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις δυνατότητες και ευκαιρίες προβολής που προσφέρει η πλατφόρμα BUYADSRADIO.com είχαν οι επισκέπτες της έκθεσης WebWorldExpo 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο το προηγούμενο σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου.

 

Η νέα πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία BUYADSRADIO προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα ραδιοφωνικής προβολής χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, αυτοματοποιημένα, με απόλυτο έλεγχο κόστους, όταν και για όσο χρόνο επιθυμείτε.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της WebWorldExpo 2016, o διευθύνων σύμβουλος της nemo
online, Νεκτάριος Σαρτζετάκης, συμμετείχε και στο συνέδριο και συγκεκριμένα στην ενότητα Digital Advertising, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι. Στην ομιλία του στο κοινό ο κ. Σαρτζετάκης αναφέρθηκε στα μοναδικά οφέλη της πλατφόρμας τόσο για τους διαφημιζόμενους όσο και για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στην καθολική αποδοχή του ραδιοφώνου που γνωρίζει από το κοινό αλλά και στον τρόπο με τον οποίο μία ραδιοφωνική προβολή μέσα από την πλατφόρμα θα μπορούσε να πλαισιώσει το mix των μέσων προβολής μιας διαφημιζόμενης επιχείρησης.

BUYADSRADIO.com: η διαφήμιση στο ραδιόφωνο είναι εύκολη και γρήγορη!