Πρόσκληση : Σας περιμένουμε στο Ζάππειο αυτό το Σαββατοκύριακο!

webworldexpo

Με την ηλεκτρονική πλατφόρμα BUYADSRADIO.com η διαφήμιση της επιχείρησής σας στο ραδιόφωνο γίνεται εύκολα και γρήγορα. Τώρα, μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, αυτοματοποιημένα, με απόλυτο έλεγχο κόστους, όταν και για όσο χρόνο επιθυμείτε.

Αυτό το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 θα συμμετέχουμε στην έκθεση Web World Expo, στο Ζάππειο Μέγαρο στο περίπτερο 13 (από τις 11:00 έως τις 20:00).

Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά  για το πώς μπορείτε να προβάλετε την εταιρία σας στο ραδιόφωνο. Επιπλέον, με την επίσκεψή σας μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς μας : 20% έκπτωση στο  ραδιοφωνικό σας πρόγραμμα!

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο 800 300 3909 (δωρεάν κλήση) ή στο 210 6105805 ή στείλτε μας email στο  sales@buyadsradio.com.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ με την επίδειξη της business card σας, εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε πρόσκληση δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

 

Με εκτίμηση,

BUYADSRADIO.com

 

Πληροφορίες για την έκθεση

Η Web World Expo είναι η μόνη μαζική διοργάνωση για την ψηφιακή τεχνολογία και τις υπηρεσίες παρουσίας στο internet με ολοκληρωμένες λύσεις ανάπτυξης για επιχειρήσεις  από όλους τους κλάδους της οικονομίας όλων των μεγεθών όπως: Τουριστικές επιχειρήσεις, Εξαγωγικές επιχειρήσεις, e-shops, κ.α