Ραδιοφωνική Διαφήμιση: Αποτελεσματική λύση και για τις ανάγκες του Καλοκαιριού

Το καλοκαίρι στη χώρα μας συνοδεύεται πάντα από οργασμό επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τουριστικές και εποχικές επιχειρήσεις, αλλά και επιχειρήσεις που εμπορεύονται κατεξοχήν καλοκαιρινά προϊόντα, περιμένουν αυτήν την εποχή για να δουν το τζίρο τους να ανεβαίνει. Όμως, αυτές οι επιχειρήσεις είναι που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες στην προσπάθεια τους να διαφημιστούν αποτελεσματικά. Σε αυτό το άρθρο θα δείξουμε πως η ραδιοφωνική διαφήμιση με το BUYADSRADIO.com αποτελεί μια αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες αυτών των επιχειρήσεων, που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες πωλήσεις.

Οι ευκαιρίες του Καλοκαιριού για την επιχείρηση σας

Το καλοκαίρι είναι μια σημαντική εποχή για πολλές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που στηρίζονται στον τζίρο που θα πετύχουν σε αυτό το διάστημα. Πρόκειται για επιχειρήσεις όπως:

  • Καταστήματα ρούχων, που διαθέτουν προϊόντα για τη μόδα της παραλίας, από τα μαγιό και τα υποδήματα, μέχρι τις προτάσεις ένδυσης για τις βραδινές εξόδους.
  • Καταστήματα εποχικών ειδών, που βρίσκει κανείς βοηθητικά είδη για το μπάνιο (μπρατσάκια και σωσίβια για μικρά παιδιά, βατραχοπέδιλα κτλ.) μέχρι παιχνίδια, μάσκες, πετσέτες, φορητά ψυγεία κτλ.
  • Καταστήματα Καλλυντικών και Φαρμακεία, που διαθέτουν τεράστια γκάμα από αντηλιακές και ενυδατικές κρέμες, αλλά και απαραίτητα είδη όπως, αλοιφές για τσιμπήματα ή εγκαύματα, είδη για τις πρώτες βοήθειες κτλ.
  • Καταστήματα οπτικών, που προσφέρουν κάθε χρόνο μια αστείρευτη ποικιλία από γυαλιά ηλίου και ειδικούς φακούς επαφής για κάθε επιθυμία.
  • Τοπικές επιχειρήσεις κάθε είδους, που προσελκύουν αυξημένη πελατεία τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τουριστικής κίνησης.

Αν είστε ιδιοκτήτης ή υπεύθυνος διαφήμισης μιας παρόμοιας επιχείρησης σίγουρα προβληματίζεστε σχετικά με τη διαφήμιση των προϊόντων σας και την επίτευξη των στόχων για πωλήσεις και έσοδα. Δεν είναι μόνο ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος στα online μέσα διαφήμισης, ιδιαίτερα από τις μεγάλες επιχειρήσεις. Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα είναι η δυσκολία να προσδιορίσετε με ακρίβεια το κοινό των πιθανών πελατών σας. Οι τακτικοί σας πελάτες απουσιάζουν για μικρό ή μεγαλύτερο διάστημα λόγω διακοπών, ενώ στη θέση τους εμφανίζεται πληθώρα εποχικών ή καινούργιων πελατών, παρουσιάζοντας ευκαιρίες για αυξημένες πωλήσεις. Με ποιο τρόπο μπορείτε να προσεγγίσετε αυτό το ετερόκλιτο κοινό, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, ειδικά αν είστε μια τοπική επιχείρηση;

Φέτος το καλοκαίρι σκεφτείτε έξω από το κουτί.

Η καλοκαιρινή διαφήμιση έχει έναν προορισμό: το Ραδιόφωνο

Η Ραδιοφωνική διαφήμιση είναι ο πιο σύντομος, έξυπνος και αποδοτικός τρόπος για να  ακουστεί η διαφήμιση σας σε όλα τα κοινά που σας ενδιαφέρουν, είτε τοπικά, είτε σε μεγαλύτερο εύρος.

Πρώτα από όλα, με τη ραδιοφωνική διαφήμιση μπορείτε να προσεγγίσετε τους πιθανούς πελάτες σας σε όλες τις μετακινήσεις τους! Είτε επισκέπτονται την κοντινότερη παραλία μετά τη δουλειά τους, είτε εξερευνούν μια νέα περιοχή διακοπών, η ραδιοφωνική σας διαφήμιση θα τους βρει. Στο αυτοκίνητο τους, στο beach bar ή ενώ κάνουν ηλιοθεραπεία και έχουν συντονιστεί σε ένα τοπικό ραδιόφωνο – πρακτικά τους βρίσκετε κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμη και τις ώρες που κανένα άλλο μέσο δεν μπορεί να τους προσεγγίσει.

Τα παραπάνω είναι ακόμη σημαντικότερα για εσάς που διευθύνετε μια τοπική επιχείρηση. Η προσέγγιση των επισκεπτών/πιθανών πελατών σας με άλλα Μέσα (online, Τύπος ή Τηλεόραση) αποδεικνύεται μη αποδοτική ή/και ακριβή. Το Ραδιόφωνο είναι το Μέσο που με μεγαλύτερη πιθανότητα θα ακούσουν οι πιθανοί πελάτες σας όσο επισκέπτονται την περιοχή σας για την ψυχαγωγία και την ενημέρωση τους.

Όμως, πώς γίνεται να διαφημιστείτε εύκολα και γρήγορα στα ραδιόφωνα που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να ξοδέψετε άσκοπα τον πολύτιμο χρόνο σας και τα ακόμη πιο πολύτιμα χρήματα σας;

Με το BUYADSRADIO.com γίνεται!

Ραδιοφωνική διαφήμιση εύκολα και γρήγορα για όλες τις επιχειρήσεις!

Το BUYADSRADIO.com είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που λύνει τα χέρια των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων στη ραδιοφωνική διαφήμιση.

Έχει απεριόριστες δυνατότητες στόχευσης! Από την ηλεκτρονική online πλατφόρμα του BUYADSRADIO.com έχετε πρόσβαση σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλη την Ελλάδα. Έτσι μπορείτε να στοχεύσετε πανελλαδικά ή τοπικά, σε ένα ή περισσότερα ραδιόφωνα.

Δεν χρειάζεται να κάνετε ούτε βήμα! Έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα από κάθε υπολογιστή που συνδέεται με το internet.

Εσείς έχετε τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο! Επιλέγετε μόνοι σας τα ραδιόφωνα που σας ενδιαφέρουν να διαφημιστείτε, τις μέρες και τις ώρες που θα ακούγεται η διαφήμιση σας και τα χρήματα που θα ξοδέψετε. Υπάρχουν πολλά συνεργαζόμενα ραδιόφωνα με την υπηρεσία, στα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαφήμιση σας ακόμη και με 20€.

Όλα γίνονται αυτοματοποιημένα! Από την εγγραφή σας και τον προγραμματισμό της διαφήμισης, μέχρι και την τελική τιμολόγηση δεν χρειάζεται να αναλωθείτε σε ούτε μια περιττή επικοινωνία.

Η επιχείρηση σας ακόμη να δοκιμάσει το BUYADSRADIO.com;

Καλό Καλοκαίρι με περισσότερους πελάτες!

Μην το σκέφτεστε περισσότερο! Χρησιμοποιήστε το BUYADSRADIO.com για να αυξήσετε την προβολή σας σε κάθε νησί ή παραλία, σε κάθε διαδρομή ή ταξίδι που θα κάνουν φέτος το καλοκαίρι οι πελάτες σας! Αυξήστε την δύναμη και τη συχνότητα της προβολής σας έξυπνα και αποδοτικά, με τη δύναμη της ραδιοφωνικής διαφήμισης μέσα από το  BUYADSRADIO.com.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την προβολή της επιχείρηση σας στο ραδιόφωνο, στα τηλέφωνα:

8003003909 (χωρίς χρέωση)

2106105805 (αστική χρέωση)

ή μέσω e-mail στο: support@buyadsradio.com