Απογειώστε τις Καλοκαιρινές Πωλήσεις του E-Shop σας

Το καλοκαίρι είναι η πιο σημαντική εποχή για πολλά E-Shops αλλά και η πιο ανταγωνιστική. Φέτος έχετε τον τρόπο να δώσετε μεγαλύτερη αξία και δύναμη στη διαφήμιση σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Προγραμματίστε τη Ραδιοφωνική Διαφήμιση σας με την ίδια ευκολία και ταχύτητα μιας online καμπάνιας, κατατροπώστε τον ανταγωνισμό σας και απογειώστε τις πωλήσεις σας.

Οι Επιχειρήσεις που ζουν από το Καλοκαίρι

Η αγαπημένη εποχή των Ελλήνων έφτασε! Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του όλα όσα το συνοδεύουν: τα μπάνια στις παραλίες και τις πισίνες, τα θαλάσσια σπορ, η ηλιοθεραπεία, οι εκδρομές και τα ταξίδια. Όμως για πολλά e-shop είναι η εποχή με τις υψηλότερες απαιτήσεις – η εποχή από την οποία εξαρτάται το κέρδος τους. Είναι e-shops που ζουν από το καλοκαίρι, όπως:

  • E-Shops ρούχων και αθλητικών ειδών, που προτείνουν τα fashion trends της παραλίας, από τα μαγιό και τα υποδήματα για την παραλία, μέχρι τις προτάσεις ένδυσης για τις βραδινές εξόδους.
  • E-Shops εποχικών ειδών για την παραλία, που έχουν στο στοκ τους από βοηθητικά είδη για το μπάνιο (μπρατσάκια και σωσίβια για μικρά παιδιά, βατραχοπέδιλα κτλ.) μέχρι παιχνίδια, μάσκες, πετσέτες, φορητά ψυγεία κτλ.
  • E-Shops καλλυντικών και φαρμακεία, που διαθέτουν τεράστια γκάμα από αντηλιακές και ενυδατικές κρέμες, αλλά και είδη για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει όπως αλοιφές για τσιμπήματα ή εγκαύματα, είδη για τις πρώτες βοήθειες κτλ.
  • E-Shops οπτικών, που προσφέρουν κάθε χρόνο μια αστείρευτη ποικιλία από γυαλιά ηλίου και ειδικούς φακούς επαφής για κάθε επιθυμία.

Αν είστε ιδιοκτήτης ή υπεύθυνος διαφήμισης μιας παρόμοιας επιχείρησης, γνωρίζετε πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε αυτή την εποχή στη διαφήμιση και προώθησης των προϊόντων σας. Οι μεγάλοι ανταγωνιστές σας ξοδεύουν μεγάλα ποσά στην online διαφήμιση (στο Search, στο Facebook, στο Instagram κλπ.) και σας εκτοπίζουν από τις θέσεις διαφήμισης που έχουν αξία για πιθανές αγορές. Ο μόνος τρόπος να τους ανταγωνιστείτε είναι να τους ακολουθήσετε στην επένδυση περισσότερων χρημάτων, κάτι που δεν μπορείτε να αντέξετε για μεγάλο διάστημα. Παράλληλα, η διαφήμιση στην Τηλεόραση ή τον Τύπο δεν σας δίνει ικανοποιητική απόδοση κόστους/προβολής και θα πρέπει να ξοδέψετε εξίσου μεγάλα ποσά για να πετύχετε τους στόχους σας.

Φέτος το καλοκαίρι σκεφτείτε έξω από το κουτί.

Η καλοκαιρινή διαφήμιση έχει έναν προορισμό: το Ραδιόφωνο

Η Ραδιοφωνική διαφήμιση είναι ο πιο σύντομος, έξυπνος και αποδοτικός τρόπος για να αυξήσετε τη δύναμη και την επιρροή της διαφήμισης σας χωρίς να ξοδέψετε ποταμούς χρημάτων.

Σκεφτείτε πρώτα από όλα την πρακτική πλευρά του ζητήματος. Το καλοκαίρι οι πελάτες σας ακούν περισσότερο ραδιόφωνο γιατί μετακινούνται περισσότερο. Από τη δουλειά στο σπίτι, από το σπίτι στην παραλία και από την παραλία πίσω στο σπίτι, το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο τους ή ενώ μετακινούνται με τα μέσα είναι η συντροφιά τους. Συνεπώς, η διαφήμιση σας στο ραδιόφωνο έχει περισσότερες πιθανότητες να ακουστεί και μάλιστα τις ώρες που κανένα άλλο μέσο δεν μπορεί να τους προσεγγίσει.

Επιπλέον, το ραδιόφωνο συνεργάζεται ιδανικά και με την online προβολή σας. Οι πελάτες σας μπορούν να ακούσουν τη διαφήμιση σας στο ραδιόφωνο και άμεσα να σας αναζητήσουν με το όνομα σας στο internet και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με απλά λόγια, κερδίζετε online προβολή χωρίς να χρειαστεί να δώσετε ούτε ένα ευρώ για online διαφήμιση!

Όμως, πώς γίνεται να διαφημιστείτε εύκολα και γρήγορα στα ραδιόφωνα που σας ενδιαφέρουν χωρίς να ξοδέψετε άσκοπα τον πολύτιμο χρόνο σας και τα ακόμη πιο πολύτιμα χρήματα σας;

Με το BUYADSRADIO.com γίνεται!

Ραδιοφωνική διαφήμιση ιδανική για E-Shops

Το BUYADSRADIO.com είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που ταιριάζει γάντι στη φιλοσοφία, τη λειτουργία και τις ανάγκες ενός e-shop.

Έχει απεριόριστες δυνατότητες στόχευσης! Από την ηλεκτρονική online πλατφόρμα του BUYADSRADIO.com έχετε πρόσβαση σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλη την Ελλάδα. Έτσι μπορείτε να στοχεύσετε πανελλαδικά ή τοπικά, σε ένα ή περισσότερα ραδιόφωνα.

Βρίσκεται online! Έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα από κάθε υπολογιστή που συνδέεται με το internet.

Βασίζεται στις αρχές που γνωρίζετε! Προγραμματίζετε μόνοι σας τη διαφήμιση του e-shop σας σε ένα γνώριμο για εσάς περιβάλλον, βασισμένο στις αρχές του programmatic advertising στο οποίο στηρίζονται και όλες οι πλατφόρμες online διαφήμισης που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα της επιχείρησης σας.

Όλα γίνονται αυτοματοποιημένα! Από την εγγραφή, τον προγραμματισμό της διαφήμισης μέχρι και την τελική τιμολόγηση δεν χρειάζεται να αναλωθείτε ούτε σε μια περιττή επικοινωνία.

Το e-shop σας ακόμη να δοκιμάσει το BUYADSRADIO.com;

Καλό Καλοκαίρι με περισσότερους πελάτες!

Μην το σκέφτεστε περισσότερο. Χρησιμοποιήστε το BUYADSRADIO.com για να αυξήσετε την προβολή σας σε κάθε νησί ή παραλία, σε κάθε διαδρομή ή ταξίδι που θα κάνουν φέτος το καλοκαίρι οι πελάτες σας! Αυξήστε την δύναμη και τη συχνότητα της προβολής σας έξυπνα και αποδοτικά με τη ραδιοφωνική διαφήμιση με το BUYADSRADIO.com.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την προβολή της επιχείρηση σας στο ραδιόφωνο, στα τηλέφωνα:

8003003909 (χωρίς χρέωση)

2106105805 (αστική χρέωση)

ή μέσω e-mail στο: support@buyadsradio.com