Ραδιοφωνική Διαφήμιση για πληρότητα όλο το χρόνο

Στο κυνήγι της πληρότητας

Τα περισσότερα Ελληνικά ξενοδοχεία ζουν και αναπνέουν για το καλοκαίρι. Εκατομμύρια τουρίστες από το εξωτερικό και χιλιάδες Έλληνες αναζητούν ήδη από τις αρχές του χρόνου τον προορισμό διακοπών και τη διαμονή που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις δυνατότητες τους. Συνεπώς, αν διευθύνετε μια μονάδα φιλοξενίας (ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια κτλ.), γνωρίζετε ότι η διαφήμιση σας για προσέλκυση νέων πελατών αυτούς τους μήνες θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πληρότητα και τα κέρδη σας. Εκτός όμως από την προβολή σας για νέους πελάτες, υπάρχουν περίοδοι στη διάρκεια της σεζόν που οι Έλληνες επισκέπτες κάνουν την ειδοποιό διαφορά και φτάνουν την πληρότητα σας στο μέγιστο. Τέτοιες περίοδοι μπορεί να είναι εορταστικά διήμερα ή κάποιο ιδιαίτερο τοπικό γεγονός (πανηγύρια, συνέδρια κτλ.).

Από τα παραπάνω καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι για την επιχείρηση σας να ενδυναμώσει την προβολή της στην Ελλάδα (α) σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και (β) στη διάρκεια περιόδων υψηλής ζήτησης για την περιοχή που βρίσκετε η μονάδα σας, ώστε να έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των επισκεπτών όλο το καλοκαίρι. Όμως περισσότερη διαφήμιση σημαίνει περισσότερα έξοδα, σωστά;

Όχι απαραίτητα!

Φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα χωρίς να ξοδέψετε μια περιούσια.

Ραδιοφωνικές Λύσεις για κάθε ανάγκη

Η Ραδιοφωνική διαφήμιση είναι ο πιο σύντομος, έξυπνος και αποδοτικός τρόπος για να  ακουστεί η διαφήμιση σας σε όλα τα κοινά που σας ενδιαφέρουν, είτε τοπικά, είτε σε μεγαλύτερό εύρος.

Πρώτα από όλα, με μια ραδιοφωνική διαφήμιση του καταλύματος σας σε εκείνες τις περιοχές της Ελλάδας που προσελκύετε τακτικά πελάτες, μπορείτε να πετύχετε ασύγκριτα αποτελέσματα για να αυξήσετε την πληρότητα σας στην αρχή και το τέλος της σεζόν. Όμως με τη ραδιοφωνική διαφήμιση έχετε και ένα επιπλέον κέρδος. Το ραδιόφωνο συνεργάζεται ιδανικά και με την online προβολή σας. Οι πελάτες σας μπορούν να ακούσουν τη διαφήμιση σας στο ραδιόφωνο και άμεσα να σας αναζητήσουν με το όνομα σας στο internet. Με απλά λόγια, κερδίζετε online προβολή χωρίς να χρειαστεί να δώσετε ούτε ένα ευρώ για online διαφήμιση!

Ας εστιάσουμε τώρα και στην περίπτωση μιας σημαντικής περιόδου στη διάρκεια της σεζόν, όπως είναι για παράδειγμα μια τοπική γιορτή, ένα φεστιβάλ ή ένα εορταστικό τριήμερο στην ευρύτερη περιοχή σας. Η ζήτηση για διαμονή θα είναι μεγαλύτερη στις γύρω περιοχές (διπλανές πόλεις ή νομοί), αλλά και από παραθεριστές που βρίσκονται ήδη στην ευρύτερη περιοχή σας και θέλουν να επεκτείνουν την περίοδο των διακοπών τους. Το μόνο μέσο με το οποίο έχουν άμεση επαφή όπου κι αν βρίσκονται (στις μετακινήσεις τους, στην παραλία, στο δωμάτιο τους κτλ.) και από όλες τις συσκευές τους (κινητά, mp3 players κτλ.) είναι το Ραδιόφωνο. Γι’ αυτό το λόγο, μια διαφήμιση σας στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς θα έχει άμεσα αποτελέσματα!

Πώς γίνεται επομένως να διαφημιστείτε εύκολα και γρήγορα στα ραδιόφωνα που σας ενδιαφέρουν;

Με το BUYADSRADIO.com γίνεται!

 

Ραδιοφωνική διαφήμιση εύκολα και γρήγορα

Το BUYADSRADIO.com είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που ταιριάζει γάντι στη φιλοσοφία, τη λειτουργία και τις ανάγκες μιας ξενοδοχειακής μονάδας ή μιας επιχείρησης με ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Έχει απεριόριστες δυνατότητες στόχευσης! Από την ηλεκτρονική online πλατφόρμα του BUYADSRADIO.com έχετε πρόσβαση σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλη την Ελλάδα. Έτσι μπορείτε να στοχεύσετε πανελλαδικά ή τοπικά, σε ένα ή περισσότερα ραδιόφωνα.

Βρίσκεται online! Έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα από κάθε υπολογιστή που συνδέεται με το internet.

Βασίζεται στις αρχές που γνωρίζετε! Προγραμματίζετε μόνοι σας τη διαφήμιση της επιχείρησης σας σε ένα γνώριμο για εσάς περιβάλλον, βασισμένο στις ίδιες αρχές που στηρίζονται και άλλες πλατφόρμες online διαφήμισης που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα της επιχείρησης σας όπως το Google και το Facebook.

Όλα γίνονται αυτοματοποιημένα! Από την εγγραφή, τον προγραμματισμό της διαφήμισης μέχρι και την τελική τιμολόγηση δεν χρειάζεται να αναλωθείτε ούτε σε μια περιττή επικοινωνία.

Η επιχείρηση σας ακόμη να δοκιμάσει το BUYADSRADIO.com;

Πληρότητα για όλη την τουριστική περίοδο!

Μην το σκέφτεστε περισσότερο. Χρησιμοποιήστε το BUYADSRADIO.com για να αυξήσετε την προβολή σας ακριβώς στις περιοχές που βρίσκονται οι πελάτες που αναζητάτε! Αυξήστε την δύναμη και τη συχνότητα της προβολής σας έξυπνα και αποδοτικά με τη ραδιοφωνική διαφήμιση με το BUYADSRADIΟ.com.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την προβολή της επιχείρηση σας στο ραδιόφωνο, στα τηλέφωνα:

8003003909 (χωρίς χρέωση)

2106105805 (αστική χρέωση)

ή μέσω e-mail στο: support@BUYADSRADIO.com